torstai 26. joulukuuta 2013

Koira 2013, Voittaja näyttelyt 13.-15.12.2013


Vuoden viimeinen näyttelyrupeama Helsingissä. 
Reissuun lähdettiin jo torstai aamuna, kyydissä Lilja ja Tirppa ja suuntana Kiikala. Maarit ja Teemu olivat kutsuneet meidät luokseen viikonlopuksi. Hurjasti kiitoksia yösijasta ja huippukivasta viikonlopusta =).

Perjantaina ensimmäinen näyttely, Helsingin voittaja-2013.
Amerikanakitoilla tuomarina Harri Lehkonen ja Tirppa suuresta 9 koiran junnuluokasta ERI 4. Erittäin hyvä aloitus junnuluokkaan pienellä <3. 
Basenjeilla tuomarina Outi Piisi-Putta. Lilja tempaisi ja voitti junnuluokan saaden tittelin Helsingin Juniorivoittaja-2013. Tämän lisäksi vielä PN4 ja SERT tuomarin sanojen siivittämänä "liikkuu kuin unelma". Hurja aloitus viikonlopulle!

                                   Lilja, HeJV-13. Kuva, Maarit Haavisto

Lauantai, Pohjoismaiden voittaja-2013.
Tirppa jälleen kehässä ensin, tuomarina Paul Harding, Iso-Britanniasta. Tällä kertaa junnunarttuja enemmän kuin perjantaina, 13. Tirppa kovassa sakissa ERI ja juuri viides eli ei sijoitusta. 
Liljan vuoro seuraavana. Tuomarina Jadranka Mijatovic Kroatiasta. Lilja ei ollut tämän tuomarin mieleen ja sijoitus oli ERI3 SA. 

Viimeinen päivä, Voittaja-2013. 
Melkein yhtäaikaa tytöt kehässä... Amerikanakitoilla sunnuntaina tuomarina Klaus Strack Saksasta. Tällä kertaa Tirpalle EH. Hienosti jaksoi pikku-koira koko pitkän näyttelyviikonlopun =). 
Basenji tuomarina Magnus Hagstedt Ruotsista. Ja voi pojat, hän tykkäsi Liljasta! Tykkäsi ihan niin paljon, että teki pienestä narttujen voittajan ja vielä ROPin!! Ja nyt Liljalla on perjantain tittelin lisäksi vielä pari muuta, Juniori Voittaja-13 ja Voittaja-13. 

                             VSP Kingwana's Hellblazer Of D'Guard, ROP Lilja.

Ryhmässä päästiin vielä Liljan kanssa kahdeksan parhaan joukkoon saksalaistuomarin Guido Schäferin arvostellessa. Jo kahdeksan parhaan sakkiin pääseminen oli hienoa, olihan tämä Liljan ensimmäinen ROP =D. 


                              Lilja ja minä isossa kehässä. Kuvat, Maarit Haavisto

Kiitos kaikille seurasta ja onnea menestyksestä! Spesiaalit Hansu ja Janne, sekä Maarit ja Teemu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti