maanantai 3. maaliskuuta 2014

Pello RY 15.2. ja Jyväskylä RY 16.2.2014

Lauantaina Pelloon Liljan ja Tirpan kanssa. Tuomarina molemmilla Elina Haapaniemi. Lilja ensin kehässä ja edelleen tuomari tykkäsi Liljasta kovasti, niinkuin pentunakin, ja teki Liljasta ROPin =D "Kaunis kuin karamelli" tuomarin sanoin. 
                                 Lilja ROP. VSP Faraoland Christmas Cracker.
                                                        Kuva; Lea Tumelius

Tirppa oli kehässä heti Liljan jälkeen. Tällä kertaa tuli vain pelkkä ERI. Juniorin täytyy kiinteytyä ja liikkeiden vakiintua. 
                                     Tirppa kehässä =). Kuva; Lea Tumelius

Liljan vuoro vielä jatkui isossa yhdistetyssä ryhmässä, jossa oli kaikki rotunsa parhaat koirat sekä ryhmästä 2 että 5, eli todella iso ryhmä. Tämän ryhmän tuomaroi Saija Juutilainen. Lilja teki hurjan tempun ja voitti ryhmän!! Ihan uskomatonta!!
Vielä jäljellä Best In Show, tuomarina Nina Karlsdotter Ruotsista ja tuloksena BIS-2!!!
Aivan hurjan hieno päivä, en olisi aamulla uskonut =D
                           Yllä Lilja RYP-1 ja alla BIS-2. Molemmat kuvat; Sarita Kemi

Seuraavana päivänä auton nokka siis kohti etelää, ulkomuototumareiden koulutusnäyttely ryhmälle 5 Jyväskylässä oli vuorossa. 
Amerikanakitat heti aamusta, tuomarina Paula Heikkinen-Lehkonen. Tirpalle tällä kertaa vain EH3. Jälleen kerran löysyyden takia. Nyt pikku-neiti jääkin hetkeksi kotiin kasvattelemaan karvaa ja kiinteytymään.
Basenjeilla myös sama tuomari. Liljalla meni jälleen upeasti ja jo toinen SERT ja ROP tuli samalle viikonlopulle. Ryhmässä ei tänään tullut sijoitusta.
                                    Lilja ROP, VSP Klassic's Daydream Believer
                                                   Kuva; Maarit Haavisto

Kiitos huipusta matkaseurasta Lea ja Sarita ja onnea vielä koirien menestyksestä! Kiitos seurasta myöskin Maarit ja Teemu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti